techniek 720x250

Op het Cygnus Gymnasium word je uitgedaagd. Leren is leuk en spannend. Dat is ons uitgangspunt. We geven onderwijs dat je aan het denken zet; niet alleen leren wat allang vaststaat, maar ook zelf nagaan hoe de wereld in elkaar steekt.

In het menu links tref je allerlei informatie aan over ons gymnasium: wat is een gymnasium, hoe meld ik me aan, wat zeggen anderen over het Cygnus etc.

oordeel zelf

Je wilt natuurlijk zelf beoordelen of wij de school voor jou zijn. Kom daarom langs op onze open lesmiddagen en -avonden en ontdek hoe onze school in elkaar steekt. We hebben twee data: woensdag 1 februari en dinsdag 14 februari 2017.

open lesmiddag

Voor de open lesmiddag hoef je je niet aan te melden. Zorg gewoon dat je er om uiterlijk twee uur bent - we delen je in groepjes in en geven je een aantal lesjes om je een indruk te geven van wie we zijn en wat we doen. We bieden deze middag maar liefst aan 270 leerlingen de mogelijkheid om lesjes (o.a. Levend Latijn) te volgen! Je ouder(s) kunnen ondertussen in de aula informatie over de school krijgen. Om vier uur is de middag afgelopen. Bijna alle basisscholen stellen achtstegroepers in de gelegenheid om open middagen te bezoeken, ook als het niet op woensdagmiddag is. 

Op de open avond presenteren alle vakken zich en kunnen ook ouders een lesje bijwonen.
Kom tussen half acht en half tien - we laten je graag de hele school zien!

Mail mij gerust, als je een vraag hebt! Zie contactpersoon.