Als een leerling door ziekte of om andere redenen niet naar school kan, moeten ouders/verzorgers vóór 8.25 uur de school bellen en kiezen voor optie 1 (ziekmelden leerling) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

nog ziek

Elke vervolgdag dat de leerling wegens ziekte afwezig is, dient de ouder een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

ziek tijdens school

Mocht een leerling tijdens schooltijd ziek worden of om een andere geldige reden de school eerder moeten verlaten, dan meldt hij zich af bij de leerjaarcoördinator of een ander lid van de schoolleiding en geeft zijn vertrek door aan de conciërge. Zodra de leerling weer naar school komt, meldt de ouder/verzorger de leerling beter zoals hierboven omschreven.

In géén geval gaat een leerling dus van school weg zonder zich afgemeld te hebben. Wij verzoeken u er voor te zorgen dat uw kind een telefoonnummer in zijn agenda heeft staan waarop u bereikbaar bent.

kortdurende absentie (tandarts/dokter)

Voor een leerling die lesuren moet verzuimen in verband met tandartsbezoek et cetera, dient van tevoren een mail gestuurd te worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Denkt u er aan géén afspraken voor uw kind te plannen tijdens toetsweken!

blessure of andere reden voor verzuim bij de gymlessen

Als een leerling vanwege een blessure of een andere reden niet actief kan deelnemen aan de gymlessen, is de leerling verplicht bij de les aanwezig te zijn. De leerling laat aan de gymdocent een door ouders/verzorgers geschreven briefje zien. Bij langdurige blessure overlegt de leerling met de docent over de verdere gang van zaken en ouders sturen een mail naar de leerjaarcoördinator met de reden, graag ook een medische verklaring meesturen.

verzuim bij toetsen

Bij verzuim bij proefwerken en andere toetsen, dient van tevoren gebeld te worden naar school en een mail gestuurd te worden naar de leerjaarcoördinator. Als de leerling weer op school is dient er een brief met handtekening van ouder/verzorger ingeleverd te worden bij de leerjaarcoördinator, zie PTA regelement.