aantal leerjaar   Mentoren 2018-2019 sectie emailadres
klassen        
  leerjaar 1      
1 CG1A Nicole Vendel KUNST Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2 CG1B Rob Wieleman WISK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
3 CG1C Paul Bos AK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
4 CG1D Geertje Duncan FATL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5 CG1E Mirjam Braaksma GES Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
         
         
  leerjaar 2      
1 CG2A Karina van der Velden NETL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2 CG2B Hedwig Nollen GES h.nollen@cygnusgymnasium
3 CG2C Thomas Peters DUTL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
4 CG2D Amedeo Proto LO Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5 CG2E Grignion van Montfoort AK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
         
         
  leerjaar 3      
1 CG3A Niels Ran NASK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2 CG3B Gert Bos KLK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
3 CG3C Annemieke de Bruin DUTL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
4 CG3D Jasper Brood GES Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5 CG3E Danielle Farla AK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
6 CG3F Pauline Vis FATL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
         
  leerjaar 4      
1 CG4A Ullerick Zeefeld (econ1) ECON Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2 CG4B Qentin Jansen (biol2,biol3) BIOL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
3 CG4C Osman Ozdemir (econ2,econ3) ECON Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
4 CG4D Marko Henkels (ltc3) KLK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5 CG4E Alette Rosing (ltc1,gtc1) KLK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
         
  leerjaar 5      
1 CG5A geen mentor, wel lob les    
2 CG5B geen mentor, wel lob les    
3 CG5C geen mentor, wel lob les    
4 CG5D geen mentor, wel lob les    
         
         
  leerjaar 6      
1 CG6A Jan Veldstra (schk1) NASK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2 CG6B Ruth de Bres NETL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
3 CG6C Wander Klein Kranenburg (ltc2) KLK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
4 CG6D Gerard Koster ENTL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
5 CG6E Roos Franken NETL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.